Parhaat pesulapalvelut

Pikapuhdolta!

Parhaat pesulapalvelut Pikapuhdolta

Kaikkea ei voi pestä pesukoneessa kotona. Pikapuhto pesee ja huoltaa puolestasi erityisen herkät tai arvokkaat tekstiilit. Mikäli et tiedä, miten jokin vaate pitäisi pestä, tuo se meille. Me tunnemme tekstiilit ja meillä on tarvittavat koneet ja menetelmät, joilla ne saadaan jälleen puhtaaksi ja raikkaaksi turvallisesti.
Toimitusaika tarvittaessa vain 1–3 vrk.

Kemiallinen pesu

Kemiallinen pesu sopii juhlavaatteiden, kuten pukujen ja leninkien pesemiseen, silkeille sekä villakangasvaatteille. Koska kemiallisessa pesussa ei käytetä vettä, myöskään kankaan kuidut eivät turpoa. Näin vaatteet eivät kutistu, veny tai nukkaannu. Kemiallinen pesu on hyvin tehokas ja silti hellävarainen kankaan kuiduille.

Vesipesu

Vesipesu on tavallisin ja käytetyin pesumenetelmä, mutta myös se vaatii osaamista. Väärin pestynä ja kuivattuna vaatteet ja asusteet voivat värjääntyä, kutistua, venyä tai huopaantua. Vesipesussa vaatteet pestään joko yksikkökoneissa (pienet pyykkimäärät) tai automaattisella pesulinjalla.

Emulsiopesu

Emulsiopesussa materiaalit säilyttävät värinsä, kuohkeutensa ja ryhtinsä sekä tekniset ominaisuutensa vesipesua paremmin. Emulsiopesu on hellävarainen tekstiileille.

Muut pesulapalvelut

Liinavaatteiden pesu

Pesemme liinavaatepyykkisi joko normaalina vesipesuna tai tarvittaessa myös allergiapesuna. Pöytäliinat pesemme huolellisen esikäsittelyn jälkeen.
Pöytäliinat ja lakana mankeloidaan pesun jälkeen höyrymankelissa, jonka jälkeen ne viikataan ja pakataan. Pöytäliinat voidaan pakata myös riippuna vaateripustimissa muoviin pakattuina.

Peitot, patjat ja tyynyt

Petivaatteet ja patjat ovat vaikeita puhdistaa ilman ammattilaislaitteita. Ongelmia aiheuttavat tavallisesti sekä pesu että kuivaaminen. Pikapuhto puhdistaa petauspatjojen päälliset ja peitot turvallisesti ja allergiaystävällisesti.

Mankelointipalvelu

Suuren lakana- tai pöytäliinamäärän mankeloiminen ja viikkaaminen vaatii paitsi aikaa, myös tilaa. Hoidamme mankeloinnin puolestasi pesupalvelun yhteydessä, tai voit tuoda itse pestyt tekstiilit meille vain mankeloitavaksi.

Morsiuspukujen pesu

Morsiusvaatteet ovat erikoisalaamme. Pesemme pukuja niitä myyville ja vuokraaville yrityksille sekä tietysti morsianten omia asuja. Perinteisten materiaalien lisäksi pesemme hellävaraisesti ja huolella erikoissilkit ja muut ns. korkean teknologian materiaalit.

Talvivaatteiden ja teknisten vaatteiden pesu

Toppatakit ja untuvavaatteet menettävät väärin pestynä ja kuivattuna osan lämmöneristävyydestään. Myös GoreTex- ja muut tekniset asusteet puolestaan vaativat omanlaisensa huollon. Pikapuhto auttaa pesemään talvi- ja muut ulkoiluvaatteet niin, että niiden ominaisuudet säilyvät.

Verhojen pesu

Pesemme verhot materiaalista riippumatta. Valitsemme verhoillesi sopivimman pesutavan; kemiallinen pesu, emulsiopesu tai perinteinen vesipesu.

Ryijyjen ja tekstiilitaideteosten pesu

Ryijyt keräävät seinällä pölyä ja muita epäpuhtauksia, mutta niiden puhdistaminen voi olla kotioloissa haasteellista. Pikapuhto pesee tekstiilitaideteokset ja ryijyt hellävaraisesti ja teosta kunnioittaen.

Mattopesu

Pesemme matot mummolan räsymatoista käsin kudottuihin persialaismattoihin. Ne matot, joita emme pysty itse pesemään, hoidamme yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Vuokralaitteemme

Vuokraamme lisäksi kodin ja auton tekstiilien puhdistukseen painehuuhtelulaitetta, jolla peset helposti matot, auton sisustuksen ja kangaspäällysteiset huonekalut. Kysy lisää!

Lopetamme toimintamme 1.3.2021

Yrityksemme lopettaa toimintansa 1.3.2021. Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneista vuosista!