Parhaat pesutulokset

Pikapuhdolta!

Pesula Pikapuhdolta

Pesula Pikapuhto on Lahdessa pitkään toiminut pesulayritys. Nykyinen Pikapuhto syntyi, kun Rautatienkadulla toiminut, sittemmin Launeen Prismaan muuttanut Sterillo Ky yhdisti voimansa Pesula Pikapuhdon kanssa. Molemmat pesulat toimivat Pikapuhto-nimellä ja tarjoavat asiakkailleen ammattitaitoista ja ripeää pesulapalvelua.

Henkilöstöllämme on korkea ammattitaito pesula-alalta, ja vahvuutenamme on myös 35 vuoden kokemus vaatetusalalta. Voi siis sanoa, että materiaalituntemuksemme on huippuluokkaa. Sen ansiosta hoidamme ensiluokkaisesti myös tekstiilit, joiden hoidosta asiakkaalla itsellään ei ole tietoa.

Toimintaamme tukee myös tärkeä yhteistyökumppaniverkosto, minkä avulla pysymme mukana alan kehityksessä ja pystymme aina tarjoamaan parasta mahdollista pesulapalvelua asiakkaillemme.

Tervetuloa nopeaan ja tehokkaaseen Pesula Pikapuhtoon. Palvelemme pikaisesti niin yrityksiä kuin yksityisasiakkaita pyykkivuorten tasoittelussa.

KESÄN AUKIOLOAJAT - 1.6.-31.8.2019

Launeen Prisma: Ma-Pe 9:00-17:00 / La suljettu
Keskusta: Ma-To 8:00-17:00 / Pe 8:00-16:00 / La suljettu
Heinola: Ma-To 9:00-16:00 / Pe 9:00-15:00 / La suljettu

Katso yhteystiedot

VIP-asiakkuus

Palkitsemme VIP Asiakkaamme 15% pysyvällä alennuksella. Tuo asusteesi pesuun ja ryhdy samalla VIP Asiakkaaksi. VIP-kortin haltija saa 25% alennusta toisesta pesusta.

Lue lisää VIP-asiakkuudesta